Club Privé

Covid-19 Information till våra gäster senast uppdaterat 2020-03-25.

Vi är som många andra branscher drabbade och kommer i och med detta behöva göra förändringar i vår verksamhet.
Idag 200325 har vi för avsikt att ha öppet till helgen. Någon annan servering än vid bord är inte aktuellt. Vi kommer också tillse att köbildning och trängsel minimeras. Vårt egenkontrollprogram som föreskrivs har startat och vi hoppas att det mesta skall vara löst i och med detta.

Efter denna helg kommer vi utvärdera resultatet och kan då ge närmare besked på hur vi skall fortsätta förhålla oss till den pågående situationen. Vi lider med kollegor som tvingas stänga och er gäster som blir drabbade. Vi vill in i det sista dock tillse att vår personal har sitt arbete kvar. Vi vill vara tydliga med att vi inte förskjuter vikten av de restriktioner som myndigheter gått ut med.

Gå in på denna sida igen för att läsa aktuell information då ändringar just nu snabbt kan ske.

Ålder:
​fredagar: 18+
​lördagar: 20+

​Dresscode:
​Dress to impress!

Öppet: 
fredagar 23.30-04.00
lördagar 23.30-04.00

Vanliga frågor:

F: Jag vill skriva upp mig på listan, hur gör jag?
S: Använd formuläret till höger eller kontakta nattklubbsansvarig via Facebook.

​​F: hur får man VIP-kort?
​S: Kontakta oss via Facebook eller kontakta nattklubbsansvarig när du är på plats.

F: Jag har glömt min jacka, hur kan jag hämta ut den?
​S: Har du din garderobsbiljett kvar sker uthämtning första halvtimmen som nattklubben har öppet. Om du akut behöver hämta ut jacka etc. kan detta i mån av bemanning ske måndag-tisdag 17:30-18:00. Under denna tid debiteras dock 200:- för öppning av garderob. Du måste skicka in anmälan till oss på: denna sida för att vi skall kunna hantera ditt ärende och, bifoga information om jackans utseende, storlek, färg mm. samt ev. biljettnr och färg på biljetten. Man kan INTE komma utan att först haft kontakt med oss via e-post!

Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

F: Jag har tappat bort plånbok/örhänge/klädesplagg/mobil etc. inne på nattklubben, har ni hittat den/det?
​S: Städpersonalen lämnar kontinuerligt in kvarglömda föremål till vårt kontor.

Ring oss efter 17:00 på 040-129120, några dagar efter arrangemanget så brukar vi kunna besvara om vi fått in det saknade föremålet. När föremålet legat hos oss i ca 2 veckor lämnas det till polisens hittegodsavdelning Porslinsgatan 4B Malmö.

Vi tar inte emot några samtal avseende bortglömt/borttappat gods. Mer än värdeföremål (enligt info på sidan. All annan hantering sker via mail.

Kontakt

​mailadress: clubprive@malmborgen.nu