Loader
 

Söndagsmeny

Vår söndagsmeny kostar alltid 239:-
  • 5aprGrillad oxfiléFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad oxfilé med potatisgratäng & rödvinssås.
    Efterrätt: Friterad camembert.
  • 12aprGrillad entrecôteFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad entrecôte med pommes frites, kryddsmör, vitlök & broccolipuré.
    Efterrätt: Pannacotta.
  • 19aprGrillad fläskfiléFörrätt: Salladsbuffé & färskt vitlöksbröd
    Varmrätt: Grillad fläskfilé med purjolökspotatis & murkelsås.
    Efterrätt: Tobleronemousse
  • 26aprGrillad ryggbiffFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad ryggbiff, idahopotatis & bearnaisessås.
    Efterrätt: Tre sorters glass.
  • 3majGrillad oxfiléFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad oxfilé med potatisgratäng & rödvinssås.
    Efterrätt: Friterad camembert.
  • 10majGrillad entrecôteFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad entrecôte med pommes frites, kryddsmör, vitlök & broccolipuré.
    Efterrätt: Pannacotta.
  • 17majGrillad fläskfiléFörrätt: Salladsbuffé & färskt vitlöksbröd
    Varmrätt: Grillad fläskfilé med purjolökspotatis & murkelsås.
    Efterrätt: Tobleronemousse
  • 24majGrillad ryggbiffFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad ryggbiff, idahopotatis & bearnaisessås.
    Efterrätt: Tre sorters glass.
  • 31majGrillad oxfiléFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad oxfilé med potatisgratäng & rödvinssås.
    Efterrätt: Friterad camembert.
  • 7junGrillad entrecôteFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad entrecôte med pommes frites, kryddsmör, vitlök & broccolipuré.
    Efterrätt: Pannacotta.
  • 14junGrillad fläskfiléFörrätt: Salladsbuffé & färskt vitlöksbröd
    Varmrätt: Grillad fläskfilé med purjolökspotatis & murkelsås.
    Efterrätt: Tobleronemousse
  • 21junGrillad ryggbiffFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad ryggbiff, idahopotatis & bearnaisessås.
    Efterrätt: Tre sorters glass.
  • 28junGrillad oxfiléFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad oxfilé med potatisgratäng & rödvinssås.
    Efterrätt: Friterad camembert.
  • 5julGrillad entrecôteFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad entrecôte med pommes frites, kryddsmör, vitlök & broccolipuré.
    Efterrätt: Pannacotta.
  • 12julGrillad fläskfiléFörrätt: Salladsbuffé & färskt vitlöksbröd
    Varmrätt: Grillad fläskfilé med purjolökspotatis & murkelsås.
    Efterrätt: Tobleronemousse