Loader
 

Söndagsmeny

Vår söndagsmeny kostar alltid 239:-
  • 24novGrillad entrecôteFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad entrecôte med pommes frites, kryddsmör, vitlök & broccolipuré.
    Efterrätt: Pannacotta.
  • 1decGrillad fläskfiléFörrätt: Salladsbuffé & färskt vitlöksbröd
    Varmrätt: Grillad fläskfilé med purjolökspotatis & murkelsås.
    Efterrätt: Tobleronemousse
  • 8decGrillad ryggbiffFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad ryggbiff, idahopotatis & bearnaisessås.
    Efterrätt: Tre sorters glass.
  • 15decGrillad oxfiléFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad oxfilé med potatisgratäng & rödvinssås.
    Efterrätt: Friterad camembert.
  • 22decGrillad entrecôteFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad entrecôte med pommes frites, kryddsmör, vitlök & broccolipuré.
    Efterrätt: Pannacotta.
  • 29decGrillad fläskfiléFörrätt: Salladsbuffé & färskt vitlöksbröd
    Varmrätt: Grillad fläskfilé med purjolökspotatis & murkelsås.
    Efterrätt: Tobleronemousse
  • 5janGrillad ryggbiffFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad ryggbiff, idahopotatis & bearnaisessås.
    Efterrätt: Tre sorters glass.
  • 12janGrillad oxfiléFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad oxfilé med potatisgratäng & rödvinssås.
    Efterrätt: Friterad camembert.
  • 19janGrillad entrecôteFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad entrecôte med pommes frites, kryddsmör, vitlök & broccolipuré.
    Efterrätt: Pannacotta.
  • 26janGrillad fläskfiléFörrätt: Salladsbuffé & färskt vitlöksbröd
    Varmrätt: Grillad fläskfilé med purjolökspotatis & murkelsås.
    Efterrätt: Tobleronemousse
  • 2febGrillad ryggbiffFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad ryggbiff, idahopotatis & bearnaisessås.
    Efterrätt: Tre sorters glass.
  • 9febGrillad oxfiléFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad oxfilé med potatisgratäng & rödvinssås.
    Efterrätt: Friterad camembert.
  • 16febGrillad entrecôteFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad entrecôte med pommes frites, kryddsmör, vitlök & broccolipuré.
    Efterrätt: Pannacotta.
  • 23febGrillad fläskfiléFörrätt: Salladsbuffé & färskt vitlöksbröd
    Varmrätt: Grillad fläskfilé med purjolökspotatis & murkelsås.
    Efterrätt: Tobleronemousse
  • 1marGrillad ryggbiffFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad ryggbiff, idahopotatis & bearnaisessås.
    Efterrätt: Tre sorters glass.