Loader
 

Söndagsmeny

Vår söndagsmeny kostar alltid 239:-
  • 22sepGrillad oxfiléFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad oxfilé med potatisgratäng & rödvinssås.
    Efterrätt: Friterad camembert.
  • 29sepGrillad entrecôteFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad entrecôte med pommes frites, kryddsmör, vitlök & broccolipuré.
    Efterrätt: Pannacotta.
  • 6oktGrillad fläskfiléFörrätt: Salladsbuffé & färskt vitlöksbröd
    Varmrätt: Grillad fläskfilé med purjolökspotatis & murkelsås.
    Efterrätt: Tobleronemousse
  • 13oktGrillad ryggbiffFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad ryggbiff, idahopotatis & bearnaisessås.
    Efterrätt: Tre sorters glass.
  • 20oktGrillad oxfiléFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad oxfilé med potatisgratäng & rödvinssås.
    Efterrätt: Friterad camembert.
  • 27oktGrillad entrecôteFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad entrecôte med pommes frites, kryddsmör, vitlök & broccolipuré.
    Efterrätt: Pannacotta.
  • 3novGrillad fläskfiléFörrätt: Salladsbuffé & färskt vitlöksbröd
    Varmrätt: Grillad fläskfilé med purjolökspotatis & murkelsås.
    Efterrätt: Tobleronemousse
  • 10novGrillad ryggbiffFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad ryggbiff, idahopotatis & bearnaisessås.
    Efterrätt: Tre sorters glass.
  • 17novGrillad oxfiléFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad oxfilé med potatisgratäng & rödvinssås.
    Efterrätt: Friterad camembert.
  • 24novGrillad entrecôteFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad entrecôte med pommes frites, kryddsmör, vitlök & broccolipuré.
    Efterrätt: Pannacotta.
  • 1decGrillad fläskfiléFörrätt: Salladsbuffé & färskt vitlöksbröd
    Varmrätt: Grillad fläskfilé med purjolökspotatis & murkelsås.
    Efterrätt: Tobleronemousse
  • 8decGrillad ryggbiffFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad ryggbiff, idahopotatis & bearnaisessås.
    Efterrätt: Tre sorters glass.
  • 15decGrillad oxfiléFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad oxfilé med potatisgratäng & rödvinssås.
    Efterrätt: Friterad camembert.
  • 22decGrillad entrecôteFörrätt: Salladsbord & färskt vitlöksbröd.
    Varmrätt: Grillad entrecôte med pommes frites, kryddsmör, vitlök & broccolipuré.
    Efterrätt: Pannacotta.
  • 29decGrillad fläskfiléFörrätt: Salladsbuffé & färskt vitlöksbröd
    Varmrätt: Grillad fläskfilé med purjolökspotatis & murkelsås.
    Efterrätt: Tobleronemousse